Technik tour 02.05.-05.05.2017

Aj tento rok na našej výstave náradia bežala zábava v plnom prúde a za to ďakujeme hlavne vám. Na tohtoročej výstave sme pre Vás pripravili niekoľko noviniek. Mali ste možnosť vyhrať 4x zájazd do Florencie, výhercom ešte raz gratulujeme, pri každom nákupe ste od nás dostali malý darček a sme radi, že ste sa aktívne a kreatívne zapojili do súťaže o najlepšiu fotky s Technikom na facebooku.

Tak ako každý rok sa vám naši obchodní partneri venovali na 100%, Pripravili si novinky z ich sortimentu, o ktoré bol veľký záujem. Avšak, najväčšou atrakciou bola laserová vypaľovačka od firmy BOW, ktorá bežala prakticky nonstop a vy ste si mohli dať úplne zadarmo vypáliť do rôznych materiálov čokoľvek. Či už srdiečka s menami vašich partnerov, alebo nejakú vašu spomienku v podobe fotky.

Na tohtoročnú výstavu sme sa poctivo pripravovali, mäso a zemiaky krájali do noci a boli sme tak trochu v napätí, či vôbec prídete, keďže nám väčšinu času pršalo. Tak trochu v nádeji, či budete zvedaví a aj trochu nedočkaví, či sa nám podarí vás všetkých zabaviť. Ale nakoniec všetko dobre dopadlo. Guľáš, ktorého bolo vyše 400 litrov padol ako prvý a pivo tieklo potokom.

Ešte raz  sa Vám všetkým, milí zákazníci, chceme poďakovať za celý kolektív a firmu Technik, pretože vďaka Vám sa môžeme realizovať a robiť to, čo nás baví a tým vlastne spríjemňovať život ako aj vám, tak aj sebe.

Ukončenie roku 2016

Ukončenie roku 2016

Pretože aj my sme obyčajní ľudia z mäsa a kostí, radi sa bavíme.

Čítať viac

25.11.2016 Natáčanie internetovej reklamy Technik

25.11.2016 Natáčanie internetovej reklamy Technik

Pripravili sme pre vás krátky reklamný spot so známym Martinským hercom Marekom Geišbergom. Kliknite pre viac info.

Čítať viac

15.-16.11.2016 Makita day v Techniku

15.-16.11.2016 Makita day v Techniku

Špeciálny deň s našim partnerom.

Čítať viac